[artinfo] Műcsarnok Gyerekstúdió - Műhelymunka

Csoka Edina csoka.edina at mucsarnok.hu
Mon Oct 5 11:50:14 CEST 2015


Műcsarnok Gyerekstúdió - Műhelymunka

2015. október 7-én végre újra elkezdjük a műhelymunkát a Műcsarnok gyerekstúdiójában, s abba se hagyjuk jövő június 8-ig! Képzőművészeti foglalkozásainkon, melyekre 6-12 éves, alkotni szerető kisiskolásokat várunk, összefüggő történeteket dolgozunk fel.

Saját és közös művek, szerepjáték, mesék és sok-sok beszélgetés, ezernyi impulzus és felszabadított kreativitás ‒ igazi gyerekközpontú foglalkozásokkal várunk mindenkit a Műcsarnok aktuális kiállításihoz kapcsolódva.

 

Amikor a világ a feje tetejéről a talpára billen 

Van az úgy, hogy nem találod a helyed, és még az is előfordulhat, hogy nem ott ébredsz, ahol megszoktad ‒ na, akkor kell minden bátorságodat, kíváncsiságodat összeszedve felfedezned, hogy milyen világba csöppentél. 

Történetünkben vándorolni fogunk, valós és képzeletbeli világokban kalandozunk, ismerkedünk a lehetséges és lehetetlen körülményekkel, és nem utolsósorban a különböző technikákkal. Festünk óriásképet, jelekkel történeteket írunk, a tus, a szén és a szappanbuborék sem idegen tőlünk, de agyagozunk is, fényből képeket rögzítünk és naná, hogy maketteket is építünk.

 

A foglalkozásokat Schopp Ildikó múzeumpedagógus és Csernovszky Júlia képzőművész-hallgató vezeti. 

 

Időpontok: szerda délutánonként 5 - 6:30, első alkalom: október 7.

A foglalkozás díja egy hónapra 2000Ft.

 

További információ: Schopp Ildikó: schopp.ildiko at mucsarnok.hu

 

 

                More information about the Artinfo mailing list