[artinfo] Godot Galéria hírlevél 2013/7 - IL BACIO Művészeti Gyűjtemény - artcenter

Godot Galeria waiting at godot.hu
Tue Sep 10 11:57:49 CEST 2013




1) Nagy Kriszta x-T és Sziládi Mónika az IL BACIO DI STILE-ben
 

Szeptember 9-én nyit az Andrássy úton a multibrand luxus üzletház, az IL BACIO DI STILE. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy Nemes Attila kurátor segítségével egy nemzetközi alapokra támaszkodó gyűjtemény építésébe kezdenek. A gyűjtemény darabjai az üzletház különböző pontjain lesznek kiállítva.
 
Galériánk két művésze, Nagy Kriszta x-T és Sziládi Mónika együtt szerepel többek között Marina Abramovic, Anna Margit, Tracey Emin, Havadtőy Sámuel, André Kertész, Martin Munkácsi, Grayson Perry, Cindy Sherman, Tihanyi Lajos munkáival.

Képek: https://www.facebook.com/GodotGallery/posts/654579894554878





2) A Godot Galéria az artcenter okostelefon alkalmazáson


Szeretnénk minden művészet rajongó figyelmébe ajánlani az artcenter Budapest mobil alkalmazását a budapesti kortársművészeti életről és helyszíneiről!  Ezzel az alkalmazással értesülhetnek az éppen aktuális kiállításokról, a galériák főbb művészeiről és kiállítóhelyek nyitva tartási idejéről illetve pontos címéről. 

Az alkalmazás jelenlegi korlátai miatt minden galéria csak 5 művészéről tölthetett fel képeket, melyek nálunk Bukta Imre, Erdei Krisztina, feLugossy László, Gaál József, Nagy Kriszta x-T.

Letölthető Budapest kortárs képzőművészeti kalauza az „artcenter Budapest”, Android és IOS operációs rendszerre
Az „artcenter Budapest” az APPlication Center Kft. első alkalmazása egy komplex, web alapú, okostelefonra fejlesztett alkalmazás, amivel a felhasználó – legyen magyar vagy külföldi - teljes képet kaphat a budapesti kortárs képzőművészeti palettáról.

Az „artcenter Budapest”-et, azért hoztuk létre, mert a mai kor művészetének rajongóiként és okostelefon felhasználókként hiányoltunk egy olyan alkalmazást, amely összegyűjti az összes mértékadó intézményt, művészt és kiállítást, emellett az alkotásokról is benyomást nyújt. Az alkalmazás által elérhetővé válnak a kortárs művészeti galériák, a kortárs képzőművészetet bemutató múzeumok, és a kortárs non-profit kiállítóhelyek. A felhasználó könnyedén tájékozódhat a helyszínek, művészek és programok között.
Hiszünk abban, hogy a napjaink művészetét népszerűsítő intézményeknek a weben túllépve meg kell jelenniük ezen a dinamikus platformon is, hogy növeljék a magyar kortárs képzőművészet ismertségét és elismertségét.

A „artcenter Budapest” magyar és angol nyelven, iOS/Apple vagy Android operációs rendszerrel rendelkező telefonokon érhető el.
Google Play: https://play.google.com/store/apps/developer?id=appcenter+%28APPlication+CENTER+LLC%29
iTunes: https://itunes.apple.com/us/app/artcenter-budapest/id662165042?mt=8&ign-mpt=uo%3D4
További információ: www.appcenter.hu
facebook:  https://www.facebook.com/artcenterapp




*******************************************************************************************************
Feliratkozáshoz kattintson ide: http://www.godot.hu/hirlev/feliratkozas.php ,
leiratkozáshoz pedig ide: http://www.godot.hu/hirlev/download.php?theme=2
*******************************************************************************************************



More information about the Artinfo mailing list