[artinfo] A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány által kezelt KOGART Kortárs Művészeti Gyűjtemény nyílt pályázatot hirdet közhasznú társadalmi szervezetek számára

Csóka Edina ecsoka at mucsarnok.hu
Fri Sep 12 09:26:28 CEST 2008


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány által kezelt KOGART Kortárs Művészeti Gyűjtemény nyílt pályázatot hirdet közhasznú társadalmi szervezetek számára. 
 
2008 decemberében 25, a KOGART Kortárs Gyűjtemény számára vásárolt műalkotás nyilvános árverésen kerül értékesítésre. A befolyó vételárat 25, a pályázat alapján kiválasztott közhasznú társadalmi szervezet kapja vissza nem térítendő támogatásként. A 25 szervezetet és a 25 alkotást a Jótékonysági Bizottság az árverést megelőzően közjegyző előtt sorsolja egymáshoz.
 
Pályázható: az árverésen az adott alkotásért fizetett összeg. A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány kötelezettséget vállal arra, hogy ha egy műalkotásra nem licitálnak, akkor a kikiáltási árnak megfelelő összeget juttatja az adott szervezetnek. A minimális kikiáltási ár 500.000,- Ft. 
 
Pályázhatnak: azok a szervezetek, amelyek a hospice mozgalommal, roma képzéssel, oktatással és neveléssel, gyermek egészségüggyel, betegségben szenvedő gyerekekkel valamint fiatal zenei tehetségek támogatásával foglalkoznak, és legalább 2007. január 1-től működnek. A kiíró a támogatás felhasználását ellenőrizheti.
 
Pályázni lehet a www.kogartkortars.hu weblapról letöltött adatlapon, az ott megjelölt dokumentumok csatolásával - postai úton vagy személyesen a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány telephelyén: 1062 Budapest, Andrássy út 108.
 
A pályázatok beérkezésének határideje: 
2008. szeptember 30. 16.00 óra. 
 
Felvilágosítás:  
Dr. Forrai Sándor, (06 1) 354-3823, jotekonysag at kogart.hu


More information about the Artinfo mailing list