[artinfo] jelentkezési határidő november 18-a

Bircsák Eszter eszter at trafo.hu
Thu Nov 4 15:52:48 CET 2004


PORTFOLIÓ TALÁLKOZÓ

2004. november 23-24-én

az FFS, az FKSE és a Trafó Galéria közös szervezésében



A rendezvény célja - a tavalyi találkozóhoz hasonlóan -, hogy szakmai fórumot teremtsünk a kortárs képzőművészeti élet szereplői, művészek, kurátorok, művészeti írók, galériások számára. 

A tavalyi találkozótól eltérően idén két naposra szervezzük a programot. 


November 23. (11-17h): Fotó és intermédia portfólió konzultáció:

                    Felkért kurátorok: 

Csizek Gabriella (Magyar Fotógráfusok Háza), Csontó Lajos (képzőművész), Molnár Edit (Stúdió Galéria), Páldi Lívia (független kurátor), Somogyi Hajnalka (Trafó Galéria). 

                    Bővebb információ a mellékletben.


Egy -egy művésszel, kurátorral 20-30 perces személyes beszélgetésre lesz lehetősége a jelentkezőnek, amit az előzetes jelentkezések alapján elkészített pontos beosztással segítünk. 

A pontos beosztást a konzultáció napján, tehát november 23-án 11 órakor a helyszínen kézbe adjuk, illetve november 20-tól a Trafó honlapján megtekinthető (www.trafo.hu). Kérjük az együttműködésed a pontos beosztás elkészítéséhez az előzetes, pontos regisztrációval. A program gördülékenysége érdekében számítunk a pontos megjelenésedre.

Jelentkezés: emailben (fotomuveszek at axelero.hu), vagy telefonon (06-1-311-2626) Pelsőczy Ágnesnél (FFS)

                    Határidő: 2004. november 18.

A jelentkezésben szerepeljen a jelentkező neve, elérhetősége (email cím, telefonszám) és hogy kivel (kikkel) szeretne személyes konzultációt folytatni a fent felsorolt kurátorok közül.


A konzultációk után, 18 órától szakmai beszélgetést tartunk non-profit és kereskedelmi galériák vezetőinek, kurátorainak részvételével, melynek során többek között szó esik majd a hazai kortárs galériák magyar intézményi rendszerben való elhelyezkedéséről, a non-profit és a kereskedelmi galériák működési lehetőségeiről és stratégiáiról, a galériák és a művészek kapcsolatáról. 

                    A kerekasztal beszélgetés résztvevői:

Kőnig Frigyes - Barcsay terem, Szoboszlai János - acb Galéria, Várnagy Tibor - Liget Galéria, Andrási Gábor - Óbudai Társaskör, Molnár Edit - Stúdió Galéria, Pőcze Attila - Vintage Galéria

                    Moderátor: Somogyi Hajnalka


November 24. (11-17h): Képzőművészeti portfólió-szemle

A program második napja kötetlenebb formában zajlik, így lehetőséget biztosítunk az összes behozott portfólió megtekintésére műfaji megkötések nélkül a művészek és a kurátorok számára. 

Kurátorokkal ezen a napon is konzultálhatsz, de kérjük külön jelezd jelentkezésedkor, hogy kivel, így tudunk számodra időpontot megbeszélni.

A második napot kb. 18 órától kötetlen beszélgetéssel, egy kis zenével és vendéglátással zárjuk.

A második napra szintén november 18-ig lehet jelentkezni a Trafó Galéria lenti címén, telefonszámán. 


A portfóliók mellett mindkét napon lehetőség lesz CD-ROM, DVD, VHS vagy dia anyagok megtekintésére is.

További információ:

FFS: Csoszó Gabriella (06-1)-311-2626, fotomuveszek at axelero.hu

Trafó Galéria: Somogyi Hajnalka, (06-1) 456 2044, hajni at trafo.hu, Bircsák Eszter, (06-1) 456 2044, eszter at trafo.hu


More information about the Artinfo mailing list