[artinfo] "Mindenkinek ismerős dolgok"

Seres Szilvia szseres at c3.hu
Tue Feb 14 13:36:42 CET 2017


2017.02.15., szerda 18:00-20:00, FKSE Galéria
Cím: Budapest, Rottenbiller u. 35, 1077

A "Mindenkinek ismerős dolgok" című kiállítás kurátorai és Frazon Zsófia projektvezető ismét kiállnak, hogy a kiállított tárgyakról, vagyis személyes tárgyaikról meséljenek, ezúttal azonban vendégeik is lesznek. Az FKSE-ben megtekinthető kiállításon kívül a Budapesti Metropolitan Lab 2016-2017-ben megvalósult másik tárlatáról is szó esik majd: a "Saját magunkat szőjük szövetté" című kiállítás a Magyar Nemzeti Galériában volt látogatható január 13-20. között. 

A projekt vezetője, László Zsófia, és kurátorcsapatának két tagja fog beszélgetni a "Mindenkinek ismerős dolgok" létrehozóival a koncepcióról, az ötletek megvalósíthatóságáról, a kiállításkészítés nehézségeiről és szépségeiről és a különböző intézmények együttműködéséről. A beszélgetésen jelen lesz még a Budapesti Metropolitan Lab vezetője, Dr. Seres Szilvia is, aki biztosította számukra a kapcsolódási pontot az egyetemen belül. 

A vezetés-beszélgetésen részt vesznek:
Dr. Seres Szilvia, a Budapesti Metropolitan Lab vezetője

A "Mindenkinek ismerős dolgok" képviseletében:
Fejes Petra, Hermann Júlia, Hornyák Evelin, Kiss Krisztina Noémi, Vörös Zétény, Frazon Zsófia projektvezető, Gadó Flóra, Wilhelm Gábor kutatók

A "Saját magunkat szőjük szövetté" képviseletében:
Horváth Kitti, Vysztup-Horváth Csilla, László Zsófia projektvezető


More information about the Artinfo mailing list