[artinfo] www.digikult.hu

Seres Szilvia szseres at c3.hu
Thu Aug 17 14:32:16 CEST 2017


Őrülten ment előre a technika, amit nagyon lehetett élvezni. 
Beszélgetés Várnagy Tiborral képzőművésszel, a Liget Galéria alapító vezetőjével.

„Nézd, az életnek – és az életben mindennek – az a rendje, hogy valami valamikor elkezdődik, fölfut, s aztán hanyatlani kezd, és vége lesz. Van aminek hosszabb, van aminek rövidebb távon, de feltételezhetően maga a galériázás is ilyesmi. Ez tulajdonképpen a 20. század műfaja, és én nagyon nem merném kizárni, hogy ez belátható időn belül elvesztheti azt a jelentőségét, amit eddig jelentett, vagy olyasforma átalakuláson megy át – mondjuk például olyan fokon virtualizálódik –, hogy onnan nézve már rá se lehet majd ismerni az eredetére. Nem merném kizárni, de még az is elképzelhető, hogy sose fog megszűnni, csak épp egy egészen szűk, specialistákból álló közösség érdeklődési területévé szűkül." #digikult.hu

http://www.digikult.hu/2017/08/17/varnagy/ <http://www.digikult.hu/2017/08/17/varnagy/>

Life is good.
Beszélgetés Karafiáth Balázs coach és purpose guide-dal.

„Én azt látom, ahogy a feleségem megfogalmazta a minap, miután megtekinttük a Guardians of the Galaxy 2. című kíváló alkotást, hogy a fénysebességhez itt a fény hiányzik, és nem a techológia. Ahhoz, hogy az emberiség szintet tudjon lépni ahhoz nem a technológiai fejlődés hiányzik, hanem az emberiség fejlődése."

http://www.digikult.hu/2017/07/21/life-is-good/ <http://www.digikult.hu/2017/07/21/life-is-good/>

„A T-Com-al és a T-Mobile-al részben együtt, részben veszekedve, harcolva kellett elérnem, hogy a user experience legyen a fő szempont és ne a technológia."
Beszélgetés Tüdős Andrással, a Neostratus Zrt. műszaki igazgatójával, 
a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ egykori techológiai vezetőjével.

http://www.digikult.hu/2017/05/08/tudos/ <http://www.digikult.hu/2017/05/08/tudos/>



More information about the Artinfo mailing list