[artinfo] Az Alkotás Útja a Laborban. Eleven emlékmű , mobil pavilon /// 2014 okt. 22 és 26 közöt t

LABOR labor at c3.hu
Tue Oct 21 10:15:32 CEST 2014


 

Az Alkotás Útja a Laborban

 

A Tilos Rádió Alkotás útja című műsora (élőbeszéd demonstráció!) 2008 óta, hetirendszerességgel (fm 90.3, csütörtök 21h) a kortárs kultúrával foglalkozó élőbeszédhelyzeteket hoz létre. Túl a kb. 250. adáson (mint a rádió összes műsora, így ezek abeszélgetések is három évig elérhetőek a Tilos archívumában) október 22. és 26. között nyilvános programot szervezünk a Laborgalériában.

Az eredeti szándékainkatazonban többszörösen felülírta az aktuális helyzet, és ezért úgy döntöttünk,hogy a Laborban eltölthető egy hetet az átalakulóintézményi modellek tényleges megsegítésére fordítjuk, az elméletidiskurzus mellett, ezúttal egyértelműen praktikus kérdésekkel foglalkozunk:

Eleven emlékmű, mobil pavilon

https://www.facebook.com/ElevenEmlekmu

Az Alkotás Útjakezdeményezésére a Labor galéria 2014okt. 22 és 26 között az Eleven Emlékműbeszélgetőkör téliesítésének a gyakorlati megoldásaival foglalkozóworkshopnak ad helyet naponta 13:00 és 16:00 óra között. Az Eleven Emlékmű napi beszélgetőkör (minden nap18h30, Szabadság tér) eddig 142 beszélgetést tartott meg sikeresen, a sorozatottéli időszakban is folytatni kívánják. A beszélgetőkör teljes egészébenönfenntartó, nem külső források, hanem a programok részvevőinek adományaibiztosítják a működését, a szervezést, hangosítást, moderálást, építést,bontást önkéntesek végzik.

info:eleven.aktivista at gmail.com

 

A program utolsó napján, október 26-án, vasárnap du. 6-kor magának aLabor galériának a helyzetével foglalkozó beszélgetést tartunk, ugyanis,újból, sokadszorra, a Labor jövője kétségessé vált – Istvánkó Bea, KozmaEszter, a Labort vezető bizottság jelenlegi tagjai tartanak beszámolót ésvázolják a lehetséges alternatívákat.

 

Horváth Balázs Byron    -   Sugár János

További információ: http://labor.c3.hu/2014/10/az-alkotas-utja-a-laborban-eleven-emlekmu-mobil-pavilon/
 

 


More information about the Artinfo mailing list