[artinfo] foto(an) archív /// megnyitó : november 18., 19:00

LABOR labor at c3.hu
Wed Nov 12 22:26:48 CET 2014


A végleges “fénykép”egyfajta illusztráció. Azt az utat illusztrálja, ahogyan több-kevesebb sikerrelátbukdácsolt a fotográfus a technikai akadályokon. Tökéletes fénykép így nem iskészíthető, hiszen csak a valósághoz közeli fényérzetet tudjuk a fénykép általvisszaadni, nem is beszélve a felbontásról és az illúziókeltés egyébb hianyosságairól.(A.Ádám József, 1998)

 

 

Szeretettel meghívjuk a MagyarKépzőművészeti Egyetem Intermédia tanszékének

 

foto(an)archív

 

című kiállítására a Labor Galériába (1053Budapest, Képíró utca 6.)

 

Megnyitó: 2014. november 18-án 19órától

 

Az anarchívum többféle, egymássalinterferáló tematikus csoportokra bontható: kiterjesztett fotográfia, tradicionálistechnikák, fotogram, camera obscura, narratív fotó, nagy formátum,posztfotográfia, privát gyűjtemények, prezentációs technikák, lightbox vagymonitor, digitális vagy analóg, objekt vagy installáció, könyv, fotó a neten, önreprezentáció,a nyilvános megjelenés történetei az (an)archívum felől.

 

Kiállítóktöbbek között: A. Ádám József, Bálint Bence, BaloghEmese, Becze Dóra, Bölcskey Miklós, Fodor Dániel János, Hajdu Zsolt, Kamondi Gabriella, Katona Norbert,Korponovics Roland, Mihályi Barbara, Murányi Mózes Márton, Ősz-Varga Szabina,Pers-Kovács Nóra, Péter Fanni, Pólya Zsombor, Semann Adrienn, Simon Zsuzsanna,Sós József, Zádor Tamás

 

Akiállítás megtekinthető november 27-ig, naponta 16-19 óráig.

További információ: http://labor.c3.hu/2014/10/intermedia-fotoanarchiv/

 

Támogató: NemzetiKulturális Alap

LABOR
www.labor.c3.hu
 


More information about the Artinfo mailing list