[artinfo] coding-girls.com - változtasd meg a jövőd!

Seres Szilvia szseres at c3.hu
Wed Jan 22 18:35:53 CET 2014


Van ami fiús, van ami csajos de a programozás nem ilyen!


Ezt a programot azért találtuk ki a Prezinél, hogy bebizonyítsuk: az informatika nem csak a fiúk terepe. A számítástechnika világában ugyanis (ahogy egyébként az élet minden más területén...) bármelyik nem képviselője lehet sikeres. És ha csak annyi a baj, hogy ez esetleg még nem elég trendi, változassunk együtt ezen! Gyere velünk és csatlakozz hozzánk! A coding girls programban a Prezi fejlesztői tanítanak és mesélnek a programozásról, ami sokkal izgalmasabb, mint azt sokan elsőre gondolnák. Programozni, kódolni, ugyanis egyszerűen fogalmazva: fun.
Kiket várunk?

11. évfolyamra (vagy ha 5 éves a középiskola, 12. évfolyamra) járó középiskolás lányokat, akiket érdekel a matematika vagy az informatika és szeretnének betekintést nyerni a programozás világába. Arra kérünk, hogy csak akkor jelentkezz ha vállalni tudod, hogy minden alkalmon részt veszel március 4. és május 19. között minden kedden és csütörtökön és nem riadsz vissza egy kis házi feladattól sem.

Előzetes programozói tudásra nincs szükség, az alapoktól kezdjük az oktatást. Meg fogod látni, hogy egy kis kitartással bárki képes megtanulni a programozás alapjait.

További információ: http://coding-girls.com


More information about the Artinfo mailing list