[artinfo] FUGA hírlevél - Galéria Fórum

FUGA info at fuga.org.hu
Wed May 23 18:59:58 CEST 2012	


				
 


Kiállítói információ
Kapcsolat
Térkép
Impresszum
E-mail


2012 05 29 kedd• Tuesday

 

képzőművészet FUGA fine arts

 

17.00 Galéria Fórum

Elkopott objektumok – megoldási stratégiák

 

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői: Deigner Ágnes építész, Olt Gergely szociológus,Polyák Levente (KÉK), Somogyi Levente (Budapest Scenes)

Moderátor: Lénárd Anna (BUPAP)

Ha képzőművészek arra vállalkoznak, hogy elhagyatott területeket, épületeket, katonai objektumokat keressenek fel, legtöbbször más jellegű eredményekre jutnak, mint egy kutató. Igaz, ők is rendszerezésre váró dokumentumokkal, megfigyelésekkel térnek haza, de a hangsúlyok eltolódnak, más módon válik el a hasznos a haszontalantól. Más stratégiák mentén végzik munkájukat...- szólt a kiállítás bevezető szövege. A projekt záróeseményeként pedig a kutatók szólalnak meg: szociológusok, építészek és idegenvezetők beszélgetnek lakatlan épületekről, házfoglalásról és lezárt bunkerekről, a jelenség okairól és következményeiről, szociológiai, urbanisztikai, politikai vonatkozásairól, valamint a lehetséges megoldási stratégiákról.

 

 


Kamarai tagok 0,5 kreditpontot igényelhetnek (500 Ft/ fél FUGA kártya).

					

				
	


	

Azért kapta ezt a levelet, mert regisztrált a hírlevelünkre. Ha le szeretne iratkozni:  kattintson a linkre
  http://www.fuga.org.hu/hirlevel?ac=unsubscribe&em1=archistar&em2=axelero.hu&uk=6098c7fcab8cf90a3a71a984&langMore information about the Artinfo mailing list