[artinfo] LABOR / EZ A PAPIR 3. / meghivo: ahol bujtal onnan hunyok - hide and seek / Vandor Barnabas es Vandor Csaba kiallitasa

Vecsei Julia vecsei at yahoo.com
Wed Sep 9 12:15:03 CEST 2009


ahol bujtal onnan hunyok - hide and seek
 
Vandor Barnabas es Vandor Csaba kiallitasa
 

 
▪ vernisszazs: Kaos Camping 
idopontja: 2009. szeptember 15., kedd 20 ora
 
A Kaos Camping 2000 ota installalja anarcho labirintus-mozijait. Az analog super 8-as es 16 mm-es vetitogepeken alapulo installaciok celja a tekintet tematikus porlasztasa.
Az esemeny az Impex - Kortars Muveszeti Szolgaltatoval egyuttmukodesben valosul meg. Az analog film installacio a Parhuzamosok talalkozasa esemeny-sorozat 12. felvonasa.


▪ finisszazs: A rajzlap 12. szamanak, Vandor Barnabas – Vandor Csaba: leejtettem - felejtettem  zine-jenek megjelenese.(http://www.c3.hu/~rub/rajzlap) 
idopontja: 2009. szeptember 24., csutortok 20 ora
 
 
helyszin: LABOR 1053 Budapest, Kepiro u. 6.
 
A kiallitas megtekintheto: 2009. szeptember 24-ig, kedden es csutortokon 16.00-20.00 ora kozott.


A kiallitas az ez a papir! esemeny-sorozat 3. rendezvenye.

szervezo: klorofill / Vecsei Juli

 
---
 
Az – ez a papir! – mindazoknak szol akik ‘csak ugy’ szeretik a papirt – a kicsit es nagyot, a szineset, a mintasat, a formazottat, a hajtogatottat, a lyukasztottat vagy perforaltat, a rajzlapot, az irolapot, az akvarell papirt, a pauszt, a fenymasolatot vagy faxot; a fuzetet – jegyzetet es vazlatot; a konyveket – akar szinvaltos boritost; a ceruzat – grafitot es szineset; a tollat – tust es golyost, a tintat – japant vagy kinait es a festekeket egyarant. Hogyan hasznaljuk ma a papirt? Az esemeny-sorozat kiallitas, eloadas vagy szakmai talalkozo formajaban betekintest nyujt hazai es kulfoldi alkotok munkamodszerebe, valamint, hogy aktualisan milyen kerdesek foglalkoztatjak oket.
Megismerteti a papirt – a tortenetetol kezdve, a gyartasan keresztul, a papirfajtakon at, a speciális nyomdai eljarasokig -, a grafikai technikakat es rajz-eszkozoket. Bemutat kulonbozo tipusu kiadvanyokat – fuzeteket, ujsagokat es konyveket – leginkabb a fuggetlen kiadok munkaira koncentralva.
klorofill

---

Parhuzamosok talalkozasa
Projektgazda: Impex - Kortars Muveszeti Szolgaltato 

Reszletek: www.impex-info.org/parhuzamosok_hu.html
 
---

Tamogatok: Europai Unio Kultura keretprogramja, NKA, Labor, klorofill



      


More information about the Artinfo mailing list