[artinfo] Jegyzet es vazlat talalkozo // Labor // 2009. aprilis 21., 18 oratol 22 oraig

Vecsei Julia vecsei at yahoo.com
Mon Apr 20 10:25:42 CEST 2009


Jegyzet es vazlat talalkozo
 
Az esti talalkozon jegyzetekbe, vazlatokba, kesz muvekbe lehet betekinteni az alkotok jelenleteben. 
 
Resztvevok:
Barath Aron, Bartha Sandor, Czene Marta, Csordas Levente, Denes Agnes Dora, Enart Vince, Fischer Judit, Fodor Janos, Kokesch Adam, Komoroczky Tamas, Kovacs Budha Tamas, Lorant Aniko, Lucza Zsigmond, Mecs Miklos, Navratil Judit, Orban Gyorgy, Paksi Endre Lehel, Puklus Peter, Richter Zsuzsanna, Sugar Janos, Szemzo Zsofia, Szij Kamilla, Szinyova Gergo, Szorenyi Beatrix, Szuharevszki Mihaly, Tabori Andras, Vecsei Julia, ...
 
A talalkozo idopontja: 2009. aprilis 21., 18 oratol 22 oraig
 
helyszine:Labor (1053 Budapest, Kepiro u. 6.)
http://labor.c3.hu/
   
A talalkozo az ez a papir! esemeny-sorozat 2. rendezvenye.
szervezo: klorofill / Vecsei Juli
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
Az - ez a papir! - mindazoknak szol akik ’csak ugy’ szeretik a papirt – a kicsit es nagyot, a szineset, a mintasat, a formazottat, a hajtogatottat, a lyukasztottat vagy perforaltat, a rajzlapot, az irolapot, az akvarell papirt, a pauszt, a fenymasolatot vagy faxot; a fuzetet – jegyzetet es vazlatot; a konyveket – akar szinvaltos boritost; a ceruzat – grafitot es szineset; a tollat – tust es golyost, a tintat – japant vagy kinait es a festekeket egyarant. 
Hogyan hasznaljuk ma a papirt? Az esemeny-sorozat kiallitas, eloadas vagy szakmai talalkozo formajaban betekintest nyujt hazai es kulfoldi alkotok munkamodszerebe, valamint, hogy aktualisan milyen kerdesek foglalkoztatjak oket.
Megismerteti a papirt - a tortenetetol kezdve, a gyartasan keresztul, a papirfajtakon at, a specialis nyomdai eljarasokig -, a grafikai technikakat es rajz-eszkozoket. Bemutat kulonbozo tipusu kiadvanyokat - fuzeteket, ujsagokat es konyveket - leginkabb a fuggetlen kiadok munkaira koncentralva. 
 
klorofill


      


More information about the Artinfo mailing list