[artinfo] A Fiatal Írók Szövetsége alkotói pályázata - 2008

Csóka Edina ecsoka at mucsarnok.hu
Fri Sep 19 07:52:38 CEST 2008


Alkotói pályázatot hirdet
a Fiatal Írók Szövetsége


Az alkotói pályázatra olyan, huszonnyolcadik életévüket be nem töltött alkotók jelentkezhetnek vers és széppróza kategóriákban, akik önálló kötettel még nem rendelkeznek.

Az első helyezettek önálló kötet megjelentetésére kapnak lehetőséget a Fiatal Írók Szövetsége FISZ Könyvek sorozatában. Pályázni levélben elküldött kötetnyi kézirattal lehet, melyhez a szerző (elérhetőségeit is tartalmazó) önéletrajzát mellékelni szükséges.

Nevezési díj: 2000 Ft/pályázat, melyet postai utalványon vagy banki átutalással a FISZ számlaszámára kérünk átutalni (Budapest Bank 10102086-33859500-00000007).

A FISZ a nevezési díjakból befolyt összeget a nyertes kötetek megjelentetéséhez használja fel.

Pályázati határidő: 2008. november 1.

A pályázatot neves irodalmárok és a FISZ Könyvek sorozatszerkesztői bírálják el. Eredményhirdetés a FISZ honlapján (www.irok.hu) várható 2009 elején.

Postacím: FISZ, 1397 Budapest, Pf.: 546.

A FISZ fenntartja a jogot arra, hogy – minőségi okokból – egyes díjakat nem oszt ki. A szervezők kéziratot nem őriznek meg és nem küldenek vissza, kivéve ha a pályázó felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot mellékel. Ajánlott, hogy a pályázó e-mail címet is közöljön, a gyorsabb értesítés érdekében.

Az előző évek tapasztalatai alapján mód nyílik a bírálók írásbeli véleményének kikérésére is. A munka nagysága miatt mindez csak költségtérítéses formában kivitelezhető, ezért aki bírálatot kér, további 2000 Ft befizetésére kérjük.



Információ: info at irok.hu





--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Szif mailing list
Szif at frugo.docca.hu
http://212.40.96.88/mailman/listinfo/szif


More information about the Artinfo mailing list