[artinfo] pályázati felhívás

Fábián Petra pfabian at millenaris.hu
Thu Dec 11 15:20:55 CET 2008


"Csehország magyar szemmel" - fotópályázat

Kiíró: Millenáris, Cseh Centrum, Czech Tourism 
Kinek szól: amatőr és profi fotósoknak
Beküldési határidő: 2009. február 10.

 

A Millenáris, a Cseh Centrum ( Cseh Kulturális Intézet ) és a Czech Tourism ( Cseh Idegenforgalmi Hivatal ) fotópályázatot hirdet csehországi város- és életképekre. A pályázat nyílt, minden amatőr és profi egyaránt részt vehet 2000. január 1-je után Csehországban készített saját fényképpel. 

A pályázatra digitális technikával készült képeket várunk, kizárólag digitális hordozón, de elfogadunk analóg technikával készült képeket is, amennyiben azokat beszkennelve, digitális hordozón adják be a pályázók. A képeket postai úton vagy személyesen képcímekkel, névvel, címmel, telefonszámmal, e-mail címmel ellátott CD-n lehet eljuttatni a Millenáris, Kulturális Igazgatóságának címére (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.). 


Egy pályázó maximum 10 db képpel vehet részt. A pályázatra csak szabványos jpeg vagy tiff formátumú képet lehet beküldeni. A képek felbontása minimum 1754 x 2480 pixeles legyen (150 pixel/inch). A beadással a pályázó hozzájárul képeinek a 2009. március-áprilisban megrendezésre kerülő Csehország magyar szemmel című kiállításon - valamint ezen időszakban megrendezésre kerülő TavasziFesztivál2009 és a Cseh Csillagok a Millenárison rendezvénysorozattal kapcsolatos kommunikációs anyagokban - történő szabad felhasználásához. 

Díjak:a legjobb fotók készítői értékes díjakban részesülnek. 

A legjobb képeket - 2009. március - április hónapjainak folyamán - Csehország magyar szemmel címmel állítjuk ki a Millenárison, valamint felkerülnek a Millenáris, a BTF 2009, a Cseh Centrum és a Czech Tourism weboldalára is. 


Kontakt: Fábián Petra, pfabian at millenaris.hu <mailto:pfabian at millenaris.hu> ; tel.: + 36 1 438-5328 

 



More information about the Artinfo mailing list