[artinfo] EU Fotópályázat 9000 Euro értékben

Melinda Pataki pataki.melinda at presolution.hu
Tue May 22 12:20:43 CEST 2007


Mutass képet arról, milyen a világ megkülönböztetés nélkül!

Az Európai Unió fotópályázatot hirdet a sokszínűségért 9000 Euro összértékben

 

Európa képző- és iparművész hallgatói kreatív állásfoglalásukat fejezhetik ki azzal, hogy jelentkeznek a 2007. évi "Törj át a sztereotípián!" ("Breaking Stereotypes") fotópályázatra, és megmutatják alkotásaikat az Európai Unió közönségének. A verseny 2007. március 1-jétől június 30-ig tart az EU "A sokszínűségért. A diszkrimináció ellen!" kampánya és az Egyenlő Esélyek Mindenkinek Európai Év égisze alatt.

 

A pályázat díja összesen 9000 Euro, melyet az első, második és harmadik helyezett, valamint a nyertesek által látogatott felsőoktatási intézmények között osztanak ki. A győztes pályamű megjelenik azon a nyomtatott kiadványon, amely "A sokszínűségért. A diszkrimináció ellen!" üzenetét terjeszti Európa szerte.

 

A versenyre képző- és iparművészeti felsőoktatási intézmények vizuális kommunikáció-, fotográfiai, képzőművészeti, tervezőgrafikus szakos hallgatói jelentkezhetnek. A győztesek kiválasztására felkért európai zsűri tagjai fotográfusok, fiatal iparművészek, tervezőművészek és vizuális kommunikációs szakemberek lesznek.

 

Részletek, jelentkezés: http://photocompetition.stop-discrimination.info/582.0.html

 

Még információ: Pataki Melinda +36 30 630 2552 pataki.melinda at presolution.hu

 



More information about the Artinfo mailing list