[artinfo] MEGHÍVÓ - Hans-Ulrich Grimm : A leves hazudik

Csóka Edina ecsoka at mucsarnok.hu
Mon Dec 10 12:19:22 CET 2007



MEGHÍVÓ



A kétezeregy kiadó ezúton tisztelettel meghívja Önt



Hans-Ulrich Grimm



A leves hazudik

Az ételek szép új világa



című könyvének bemutatójára



A könyvet bemutatják: Benda Judit  és Johann Brunen







a bemutató ideje: 2007 december 14. du. 17 óra



Alexandra Pódium

(a nyugati téri Alexandra Könyvesház

legfelső szintjén)







Vajon mi a közös a csokoládéban, a kutyaeledelben és a szájvízben? Mi az ami a műsajtban éppúgy benne van mint a perecben és a fogkrémben? Egy jó adag kémia adalékanyagokkal fűszerezve - szinte nincs termék asztalainkon és tányérjainkban a modern élelmiszerfeldolgozás közreműködése nélkül. 

Madártollból bonbon vagy péksütemény készíthető, zöldborsóból marcipán, baktériumokból kávétejszín vagy krémsajt - az aromák segítségével minden ehetővé válik. 

Hans-Ulrich Grimm könyvének átdolgozott, negyedik kiadása az élelmiszeripar legújabb trükkjeibe vezeti be az olvasót. A szerző nem csak azt mondja el, hogy mit etetnek meg velünk, valamint, hogy milyen hatásaik lehetnek ezeknek az anyagoknak, hanem azt is, hogy miért etethetik meg mindezt velünk.







More information about the Artinfo mailing list