[artinfo] MEGHÍVÓ - Hans-Ulrich Grimm : A leves hazudik
Csóka Edina
ecsoka at mucsarnok.hu
Mon Dec 10 12:19:22 CET 2007
MEGHÍVÓ
A kétezeregy kiadó ezúton tisztelettel meghívja Önt
Hans-Ulrich Grimm
A leves hazudik
Az ételek szép új világa
című könyvének bemutatójára
A könyvet bemutatják: Benda Judit és Johann Brunen
a bemutató ideje: 2007 december 14. du. 17 óra
Alexandra Pódium
(a nyugati téri Alexandra Könyvesház
legfelső szintjén)
Vajon mi a közös a csokoládéban, a kutyaeledelben és a szájvízben? Mi az ami a műsajtban éppúgy benne van mint a perecben és a fogkrémben? Egy jó adag kémia adalékanyagokkal fűszerezve - szinte nincs termék asztalainkon és tányérjainkban a modern élelmiszerfeldolgozás közreműködése nélkül.
Madártollból bonbon vagy péksütemény készíthető, zöldborsóból marcipán, baktériumokból kávétejszín vagy krémsajt - az aromák segítségével minden ehetővé válik.
Hans-Ulrich Grimm könyvének átdolgozott, negyedik kiadása az élelmiszeripar legújabb trükkjeibe vezeti be az olvasót. A szerző nem csak azt mondja el, hogy mit etetnek meg velünk, valamint, hogy milyen hatásaik lehetnek ezeknek az anyagoknak, hanem azt is, hogy miért etethetik meg mindezt velünk.
More information about the Artinfo
mailing list