[artinfo] [Fiatal Irok Szovetsege] A Fiatal Írók Szövetsége pályázata

fisz at frugo.docca.hu fisz at frugo.docca.hu
Mon Aug 28 22:12:14 CEST 2006


A FIATAL ÍRÓK SZÖVETSÉGE
ebben az évben is meghirdeti alkotói pályázatát.

 

A pályázatra olyan, 28. életévüket be nem töltött alkotók jelentkezhetnek vers és széppróza kategóriákban, akik önálló kötettel még nem rendelkeznek. 

Az első helyezettek önálló kötet megjelentetésére kapnak lehetőséget a Fiatal Írók Szövetsége FISZ Könyvek sorozatában. Pályázni levélben elküldött kötetnyi kézirattal lehet, melyhez a szerző (elérhetőségeit is tartalmazó) önéletrajzát mellékelni szükséges.

Nevezési díj: 1500 Ft/pályázat, melyet postai utalványon vagy banki átutalással a FISZ számlaszámára kérünk átutalni (Budapest Bank 10102086-33859500-00000007).

A FISZ a nevezési díjakból befolyt összeget a nyertes kötetek megjelentetéséhez használja fel.


Pályázati határidő: 2006. október 13.

A pályázatot neves irodalmárok és a FISZ Könyvek sorozatszerkesztői bírálják el. Eredményhirdetés a FISZ honlapján (www.irok.hu) várható 2006 elején.

Postacímünk: FISZ, 1397 Budapest, Pf.: 546.

A FISZ fenntartja a jogot arra, hogy - minőségi okokból - egyes díjakat nem oszt ki. A szervezők kéziratot nem őriznek meg és nem küldenek vissza, kivéve ha a pályázó felbélyegzett és megcímzett válaszborítékot mellékel. Ajánlott, hogy a pályázó e-mail címet is közöljön, a gyorsabb értesítés érdekében.

Az előző évek tapasztalatai alapján mód nyílik a bírálók írásbeli véleményének kikérésére is. A munka nagysága miatt mindez csak költségtérítéses formában kivitelezhető, ezért aki bírálatot kér, további 1500 Ft befizetésére kérjük.
-------------- next part --------------
_______________________________________________
Fisz mailing list
Fisz at frugo.docca.hu
http://212.40.96.88/mailman/listinfo/fisz


More information about the Artinfo mailing list