[artinfo] [Fiatal Irok Szovetsege] a FISZ pályázati felhívása

fisz at frugo.docca.hu fisz at frugo.docca.hu
Thu Aug 18 09:54:38 CEST 2005


A Fiatal Írók Szövetsége ebben az évben is meghirdeti alkotói pályázatát. A pályázatra olyan, 25. életévüket be nem töltött alkotók jelentkezhetnek vers, széppróza és dráma kategóriákban, akik önálló kötettel még nem rendelkeznek. Az első helyezettek önálló kötet megjelentetésére kapnak lehetőséget a Fiatal Írók Szövetsége FISZ Könyvek sorozatában. Pályázni levélben elküldött kötetnyi kézirattal lehet, melyhez a szerző (elérhetőségeit is tartalmazó) önéletrajzát mellékelni szükséges.

Pályázati határidő: 2005. október 15. A pályázatot neves irodalmárok és a FISZ Könyvek sorozatszerkesztői bírálják el. Eredményhirdetés a FISZ honlapján (www.irok.hu) várható 2006 elején. Postacímünk: FISZ, 1397 Budapest, Pf.: 546.

A FISZ fenntartja a jogot arra, hogy - minőségi okokból - egyes díjakat nem oszt ki. A szervezők kéziratot nem őriznek meg és nem küldenek vissza, kivéve ha a pályázó felbélyegzett és megvcímzett válaszborítékot mellékel. Ajánlott, hogy a pályázó e-mail címet is közöljön, a gyorsabb értesítés érdekében.
-------------- next part --------------
_______________________________________________
Fisz mailing list
Fisz at frugo.docca.hu
http://212.40.96.88/mailman/listinfo/fisz


More information about the Artinfo mailing list