[artinfo] DINAMO : KIRAKAT

Somogyi, Hajnalka hajni at trafo.hu
Tue May 18 12:03:07 CEST 2004


M E G H Í V Ó 
 

K I R A K A T / A R T   W I N D O W  C D - R O M  bemutató 

 

Idopont: 2004. Május 22. (szombat) 14 óra 

Helyszín: DINAMÓ Budapest, Tuzoltó u. 22. (4/6 villamos, Ülloi út, Trafó mellett)

 

 

 

Elkészült a Kirakat/Art Window - köztéri képzomuvészeti projekt - két és fél éves történetének összefoglalásaként megjelentetett CD-ROM. 

Akciók, reakciók, dokumentumok, események, kiállítók, kiállítások, nemzetközi képzomuvészeti kirakatok gyujteménye, rádió interjúk, videók, stb. 

 

Minden résztvevot, volt kiállítót, támogatót, barátot és érdeklodot szeretettel várunk, a CD-ROM bemutatója alkalmából rendezett összejövetelre!   

CD-ROM bemutató, kiállítás, étel, ital, zene 

 

 

Üdvözlettel:

Sárosi Anita és Szörényi Beatrix 

 

 

 

Általános információ: 

1999 Decemberében találtunk egy használaton kívüli kirakatot Budapest belvárosában (Bp. I. ker. Hattyú u.10/c.), ahol egy éves kiállítás-sorozatot és Internet projektet (http://www.sztaki.hu/providers/kirakat) készítettünk, majd a helységet, mint független, non-profit galériát muködtettük még másfél évig. 

A KIRAKAT Galéria kiállítási lehetoséget biztosított mindenki számára - mufaji és technikai megkötés nélkül - aki a kirakatban, mint kiállítási térben, kihasználta a speciális kommunikáció lehetoségét az utca járó-keloivel. 

 

Támogatók:

Artpool, C3 Kulturális és Kommunikációs Központ, Fiatal Fotómuvészek Stúdiója, GJSZV Kft., Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai Kutatóintézete, Nemzeti Kulturális Alapprogram 

 

Lsd. bovebben: www.exindex.hu/index.php?l=hu&t=interju&tf=sarosi_anita.html

 

 

 

www.dinamo.hu

 


More information about the Artinfo mailing list