[artinfo] bárka

Bérczes Anna anna at barka.hu
Thu Apr 15 17:18:35 CEST 2004


A Bárka Színház vendégjátéka hajléktalanoknakáprilis 17.  13 órakor      Slawomir Mrozek: MulatságMrozek tragikomédiáját Szikszai Rémusz, Mucsi Zoltán, Scherer Péter fôszerep-lésével, Bérczes László rendezésében öt éve játssza nagy sikerrel a színház. Prága és Kolozsvár után, számos magyarországi vendégjátékot követôen legelesettebb társainkhoz kopog be a kérdéssel a darab három falusi legénye: megszólal-e még a muzsika, amire vágyunk?, van-e számunkra mulatság az életben.? A három szereplô közül a frenetikus bohócpárost - Mucsi Zoltán, Scherer Péter - Jancsó, Grunwalsky és Szomjas filmjeibôl ismerhetjük, Szikszai Rémusz pedig hét éve a Bárka Színház vezetô színésze.

Dankó utcai hajléktalanszállás - Oltalom Karitatív Egyesület    (VIII. Dankó u. 9-11.)Biztos vagyok benne, hogy az esemény felkeltette az érdeklődésedet, hiszen ilyen még nem volt.... 

Természetesen nagyon örülnék, ha beszámolnál, hírt adnál erről a rendkívüli történésről, de az előadás sajátos körülményei miatt, arra kérlek, hogy ezt utólag tedd meg. Az előadás után 14.45-kor a helyszínen kötetlen beszélgetést is tartunk. Ha gondolod gyere oda. Az előadásról készítünk betafelvételt és fotókat is. 

A részletek miatt beszéljünk telefonon. Üdv: Bérczes Anna, 06-70-312-7073


More information about the Artinfo mailing list