[artinfo] offline.pararadio.hu

Seres Szilvia szseres at c3.hu
Mon Oct 20 12:02:20 CEST 2003


  
offline.pararadio.hu

avagy ParaRadios programok eloben

 

Az iden hatodik szuletesnapjat unneplo ParaRadio oktober közepetol elinditja offline musorsorozatat.

A ParaRadio ezentúl több fronton is aktivizalja a köre csoportosulo fiatalokat sokszinu, multikulturalis programjaival. Egyelore a beszelgetni es tancolni vagyo közönseget celoztuk meg, de terveink között szerepel  foto-es kepzomuveszeti kiallitasok szervezese is. Minden olyan altalunk fontosnak velt alkotast - legyen az audialis vagy vizualis jellegu - szeretnenk a hallgatoinknak es leendo hallgatoinknak megmutatni, hogy lehetoseguk legyen minel több informacio befogadasara es velemenyuk, gondolataik cizellaltabb kialakitasara. 

A budapesti ejszakaban a következo helyeken es idopontokban tunik fel a ParaRadio, mint "hazigazda":

 

§               A verbalisan informativ kulturalis esemenyek kedveloinek havi egyszeri alkalommal beszelgetos estre kerul sor, amelynek a Szoda ad helyet. A sorozat elso vendegei Antal Nimrod filmrendezo es Csanyi Sandor filmszinesz lesznek, akik a novemberben bemutatasra kerulo Kontroll cimu filmrol, annak forgatasarol es egyeb erdekessegekrol beszelgetnek majd. Az estet az Interneten is követhetik az erdeklodok, hiszen a beszelgetest webes közvetitessel is tamogatjuk. 

 

Helyszin: Szoda, VI. Wesselenyi u. 18.

Idopont: oktober 21. 18.00 ora, majd havonta keddenkent ugyanakkor

 

§               A sensomotorosan informativ, azaz zenei rendezvenyek soraban elso az Extraban minden szerdan este megrendezett No Fidelity est, amelyen a NoFi Unit 3 oszlopos tagja (Dj Bertold, Dj hooker, MRaID) mellett allando vendegek, meglepetesek is varjak az intelligens elektronikus zenere nyitott közönseget.

 

Helyszin: Extra, Kiralyi Pal u. X

Idopont: hetente szerda 20:00 oratol hajnalig

 

§               A ParaRadio mindig fontosnak tartotta, hogy a hazai tehetsegeknek teret es lehetoseget adjon, igy szinte magatol ertetodo volt, hogy a radio felvallalja az UpDate elnevezesu zenei koncertsorozat "hazigazda" szerepet. Havonta ket alkalommal az A38 allohajo ad otthont a fiatal, feltörekvo hazai zenekaroknak, DJ-knek.

 

Helyszin: A38 allohajo, Petofi Hid budai hidfo

Idopont: havonta ketszer keddenkent 21:00 oratol

 

Mindezen informaciokat egy jol atlathato weboldalon is megtalaljak az erdeklodok, amely folyamatosan frissul, valamint egy forum is szolgalja a felhasznalok kenyelmet, ahol a latogatok elmondhatjak velemenyuket, eszreveteleiket mind a ParaRadio musorairol, mind pedig a ParaRadio nevehez kapcsolodo programokrol. 

 

Offline programoldal es a webes közvetitesek oldala: http://offline.pararadio.hu

               A ParaRadio honlapja: www.pararadio.hu   


*****************************************************
Seres Szilvia, Tel.: 06-30-9894-917
1464 Budapest Pf. 1486

C3 Kulturalis es Kommunikacios Kozpont
1014 Budapest, Orszaghaz utca 9.
H-1537 Budapest, Pf. 419
Tel: 4887070, Fax: 214-6872
*****************************************************


 


More information about the Artinfo mailing list